април 27, 2024

Мадалина на Гришо се вихри на ревю на бившия си (Филип Плейн татко на трето, но още котка старата си изгора)

Григор Димитров се обзаведе с доста знойно гадже

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/madalina-na-grisho-se-vihri-na-revyu-na-bivshiya-si-filip-pleyn-tatko-na-treto-no-oshte-kotka-starata-si-izgora/210362 Kliuki.net
Мадалина на Гришо се вихри на ревю на бившия си (Филип Плейн татко на трето, но още котка старата си изгора)

Работата на Мадалина Геня предполага винаги да е в центъра на вниманието и в нея да са вперени всички мъжки погледи. Палавата румънка май няма особени скрупули, когато се касае за професионални ангажименти. Преди седмица брандът на Филип Плейн се разписа със зрелищно ревю, в което бележито участие взе и самата тя. А както е известно, двамата имаха любовни отношения преди около седем години. Старите им чувства вероятно са изгаснали, щом днес могат да се похвалят с нови половинки.

Доста изненадваща обаче е ситуацията, в която едно ревю може да ги вкара. Мадалина ходи с Гришо, а Филип Плейн е в уж щастлива връзка с Лучия. И докато на моделката подобен ангажимент е необходим, за да развива манекенските си умения, на младия татко може би не му е толкова простено. За момента и двамата имат официални половинки, а модният гуру вече се грижи и за деца. Знойната румънка напредва с материала и често е представяна от настоящото си гадже и в социалните мрежи. С предишните си връзки тенисистът като че ли избягваше публичното внимание, но с румънската си красавица е доста по-активен в Мрежата. Как ще се развият отношенията им занапред, предстои да видим.

Източник: lifestyle.bg; plovdiv24.bg