април 27, 2024

Маколи Кълкин: Баща ми е боклук, дано пукне скоро!

Звездата е категоричен, че тази страница е завинаги затворена за него

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/makoli-kalkin-bashta-mi-e-bokluk-dano-pukne-skoro/217233 Kliuki.net
Маколи Кълкин: Баща ми е боклук, дано пукне скоро!

Когато през далечната 1995 г. Маколи Кълкин заведе дело срещу родителите си, че се опитват да му откраднат 50 млн. долара, драмата беше редовно на първите страници на вестниците. Той обаче едва сега намери сили да бръкне дълбоко в душата си и да разкаже повече за шокиращите и направо чудовищни отношения в семейството, обилно напоени с побоища, пиянство и измами.

 

Вече 43-годишен улегнал мъж и баща на 2 деца, Маколи е готов да повдигне завесата на ада, породен от отношенията му с родителите. Пред „Ню Йорк Таймс“ актьорът разкри причината за скандалното дело и как вървят семейните отношения към днешна дата.

„Проблемът винаги е бил само с баща ми Кит. Мама е абсолютно невинна. Просто с детския си ум смятах, че трябва да заведа дело да им бъде отнето попечителството над делата ми и на двамата, за да не го унижавам публично“, споделя той.

 

Актьорът нарича баща си „истински боклук“ и „алкохолик“ и признава, че не е чувал нищо за него от далечната 2006 г. Не пропуска да спомене, че се надява „този нещастник да е пукнал“.

Всъщност родителят му е жив и здрав, и е в очакване на 80-ия си юбилей, макар да живее сам и в бедност, след като втората му жена умря през 2017 г.

Само година преди това, Кит даде последното си интервю пред „Дейли мейл“ и заяви публично, че не смята Маколи за свой син.

 

Маколи признава, че били изключително бедни с майка му, баща му и 6-те му братя и сестри. Делели две стаи и малка кухня, но не това бил проблемът, а болните амбиции и постоянната неудовлетвореност на баща му, който след като не успял да пробие в театъра, работил като шофьор. Маколи посочва, че на 10 години бил постигнал всичко, за което „тази отрепка е мечтала цял живот“. И това станала причината да го намрази, обиждал го, биел го, говорил постоянно с него и се опитвал да му насади комплекс за малоценност, завиждал му яростно и не можел да преглътне, че синът му е дете-звезда, докато той е пълен неудачник.

 

От разказа на Маколи става ясно, че детските му години били пълен ад и не желае да нарече „баща“ човека, който го биел през ден, наказвал го да спи на пода, карал го да учи реплики по цяла нощ, за да пълни джобовете му с още и още пари. Когато в крайна сметка актьорът го отрязал, нещастникът избягал с друга жена, зарязвайки майка му и останалите му братя и сестри.

 

Кълкин се кълне, че тази страница е затворена завинаги и единственото, от което се интересува сега, е съпругата му Бренда и двете им деца. Категорично заявява, че не пожелава на никого детството, което е имал, тъй като това отключило редица проблеми и му били необходими над 20 години, за да ги превъзмогне.

 

Всеизвестен е фактът, че се обърна към дрогата на 15 години и редовно фигурираше в клюкарските хроники като напълно пропаднала знаменитост. Преди осем години обаче той успя да се вземе в ръце, благодарение на съпругата си.

Източник: Уикенд