юни 21, 2024

Малибу е аут! Памела Андерсън нахлузи гумени ботуши, върти манджи пред печката в селската си къща (Снимки + Видео)

Жилището на Памела Андерсън в Малибу от доста време се радва на нов собственик

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/malibu-e-aut-pamela-andersan-nahluzi-gumeni-botushi-varti-mandzhi-pred-pechkata-v-selskata-si-kashta-snimki-video/224896 Kliuki.net
Малибу е аут! Памела Андерсън нахлузи гумени ботуши, върти манджи пред печката в селската си къща (Снимки + Видео)

Самата актриса признава, че откакто живее в дома на баба си и дядо си, се чувства като нов човек. Имотът се намира край езерото на о-в Ванкувър и предразполага към лежерен начин на живот. Памела Андерсън пък тотално е изоставила светлините на прожекторите и хората, които не спират да блестят по червения килим.

Наред с бойкота ѝ към грима и грижата за красотата тя не спира да живее все по-близо до природата. Решила е да реставрира изцяло наследството от бабата и дядото, дори ако това означава да се занимава по цял ден с градинарска работа. Трудът в градината не ѝ пречи и ѝ позволява да ходи боса. Затова не е и учудващо, че високите маркови токчета от младите ѝ години вече са заменени от гумени ботуши, с които лесно да върши работата си.

Дори в храненето Памела Андерсън преживява разцвет. Купешките храни са останали в миналото и нерядко сама приготвя храната си. Разчитайки на по-естествени продукти, актрисата целенасочено върти манджи пред печката и не съжалява за решението си да изостави бляскавия живот. Заниманията ѝ в кухнята даже ѝ дават и смелостта да издаде своя кулинарна книга с рецепти.

Източник: woman.bg