април 27, 2024

Марая Кери се опита да скрие дебелите си кълки (Но мини полите и черните чорапогащи подчертават несъвършенствата й –Снимки)

Певицата на може да свикне с едрата си фигура

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/maraya-keri-se-opita-da-skrie-debelite-si-kalki-no-mini-polite-i-chernite-chorapogashti-podchertavat-nesavarshenstvata-y-snimki/214533 Kliuki.net
Марая Кери се опита  да скрие дебелите си кълки (Но мини полите и черните чорапогащи подчертават несъвършенствата й –Снимки)

По традиция през декември всеки си спомня певицата на главния новогодишен хит Марая Кери. 54-годишната певица обаче не поднася изненади на феновете. Марая носи същите тоалети, които носеше преди 30 години. Тя не може да се откаже от мини рокли и главозамайващите токчета.

От младостта си Кери беше щастлив собственик на съблазнителни форми. Но след като се раздели с бизнесмена Джеймс Пакър през 2016 г., певицата имаше много труден период. Тогава тя спря да се грижи за себе си и напълня до 120 кг. Тогава Марая беше буквално неузнаваема. По-късно звездата  все пак успя да отслабне, но не успя да възвърне предишната си форма.

Марая Кери се опита  да скрие дебелите си кълки (Но мини полите и черните чорапогащи подчертават несъвършенствата й –Снимки)

Вярно е, че певицата отслабна с помощта на хирурзи. Марая имаше операция за намаляване на стомаха. Заради интервенцията  тя свали 20 килограма за много кратък период от време. След тази трансформация тя  започва да се среща с танцьора Брайън Танака. Младият мъж е с 14 години по-млад от певицата. В самото начало на романа влюбените бяха просто луди един за друг, но през последните няколко години връзката на двойката може да се нарече трудна. Сега феновете на певицата нямат време да следят техните раздяли и помирения.

Явно Марая все още се притеснява от голямата разлика в годините. Иначе не може да се обясни любовта на певицата към тоалетите от младостта. Жената все още обича кардиналното мини, мрежестите чорапи и обувките на ток и платформа. Кери буквално не се появява с поли под коляното и равни токчета, въпреки факта, че певицата вече не е на 20.

Марая Кери се опита  да скрие дебелите си кълки (Но мини полите и черните чорапогащи подчертават несъвършенствата й –Снимки) - Снимка 2

Наскоро папараци я заснеха докто  се разхожда из Ню Йорк. Дори през зимата Марая не може да се откаже от мини. На снимките Кери  е облечена в черна мини рокля, високи ботуши на висок ток, обемнои  топло късо кожено яке.

Марая Кери се опита  да скрие дебелите си кълки (Но мини полите и черните чорапогащи подчертават несъвършенствата й –Снимки) - Снимка 3

Кери все още се смущава от фигурата си, но не може да спре да показва несъвършените си извивки. Тя се опитва да скрие пълните си крака с клинове. Въпреки това, в комбинация с прозрачни черни чорапогащи  подчертава наднорменото си тегло.

Източник: wday.ru