април 24, 2024

Меган и Хари с ново 20: Кралското семейство плащаше за клевети срещу нас! (Вижте заговора, който трябвало да ги унищожи)

Сагата с Меган и Хари няма дори минимални изгледи да спре

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/megan-i-hari-s-novo-20-kralskoto-semeystvo-plashtashe-za-kleveti-sreshtu-nas-vizhte-zagovora-koyto-tryabvalo-da-gi-unishtozhi/197857 Kliuki.net
Меган и Хари с ново 20: Кралското семейство плащаше за клевети срещу нас! (Вижте заговора, който трябвало да ги унищожи)

Поне докато тези двамата не впрегнат цялото световно медийно войнство и не поочукат за пореден път имиджа на кралското семейство. Документалният сериал, който обещава предостатъчно материал за клюкарите, постигна целта си. Отново привлече прожекторите към посъбралите прах Меган и Хари.

В трейлъра двамката са безспорен тандем, поне що се отнася до хвърлянето на интриги в пространството. По думите им явно кралската фамилия е изпаднала дотам, че да плаща на клеветници. Задачата на платените хора била да рушат реномето на херцозите и да измислят небивалици по техен адрес. Именно на подобни хора жадните за внимание наследници отдават цялата помия, която се изсипва върху тях. Е, през главите им най-вероятно никак не минава мисълта, че си го просят.

Откакто навлязоха в полезрението на обществения интерес, Меган и Хари не спират да провокират скандали. Единствената им цел, разбира се, винаги е кралското семейство. Кой кого се опитва да дискредитира, е съвсем отделен въпрос. Според херцозите на Съсекс фамилията ударно създавала лъжи, за да предпази Уилям например, но никога не си позволила да защити тях. Като се имат предвид всичките им удари по Бъкингам, надали някой очаква това да се случи.

Източник: woman.bg