ноември 30, 2023

Меган Маркъл окльощавя и остаря от ревност, не дава на Хари да мръдне встрани (Снимки)

Международното състезание за военнослужещи Invictus Games приключи

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/megan-markal-oklyoshtavya-i-ostarya-ot-revnost-ne-dava-na-hari-da-mradne-vstrani-snimki/209233 Kliuki.net
Меган Маркъл окльощавя и остаря от ревност, не дава на Хари да мръдне встрани (Снимки)

Но и до днес отзивите за него продължават, особено що се отнася до Меган Маркъл и нейния възлюбен принц Хари. Двамата бяха сред най-популярните гости и съвсем преднамерено обективите постоянно бяха вперени в тях. Дни след Игрите експерти по езика на тялото направиха своите умозаключения за скандалното семейство.

Джуди Джеймс, едно от водещите имена в бранша, отбелязва някои безспорни попадения. Според наблюденията херцогинята на Съсекс май се чувства доста неуверена във връзката си, защото непрестанно се опитва да държи мъжа си в близост.

Постоянното ѝ желание да го държи за ръката в крайна сметка издава страха ѝ да не го загуби. И макар Хари да е наистина “хванат в капан” от ръцете ѝ, си помага дори с очи, за да задържи вниманието му.

Стремежът към постоянен зрителен контакт и непускането му в крайна сметка май говорят повече, отколкото Маркъл би искала. Желанието ѝ да контролира ситуацията навлиза дори в най-интимния ѝ свят. Принцът вероятно не осъзнава значението на дребните детайли в отношенията им, но поне за това експертите са единодушни.

За капак зад увереното поведение на Меган най-вероятно стои болезнена ревност. Ако съдим по значителното ѝ отслабване и сякаш преждевременно остаряване, което бе констатирано именно на Игрите, може би в тази теория има голяма доза истина.

Източник: viewsofia.com