април 27, 2024

Меган Маркъл стяга актьорска кариера (Принц Хари и жена му кърпят джоба като за последно)

Семейството, което удари Двора от вътре, сериозно се е заело да напомпи джобовете си с пачки

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/megan-markal-styaga-aktyorska-kariera-princ-hari-i-zhena-mu-karpyat-dzhoba-kato-za-posledno/217707 Kliuki.net
Меган Маркъл стяга актьорска кариера (Принц Хари и жена му кърпят джоба като за последно)

Животът в Америка явно не бе толкова сладък, колкото им се искаше. Уж множеството им проекти в крайна сметка се оказаха само вдигане на пушилка и сериозен финансов партньор като Netflix имаше сериозни поводи да се колебае дали партньорството им си заслужава. След като Меган Маркъл и Хари бяха обвинени, че не спазват договорите си, кранчето обещаваше да пресъхне. Предвид богатството, с което са свикнали, херцозите на Съсекс явно са си взели поука и вече правят всичко възможно да подплатят банковите си сметки с милиони.

Според актуалната информация в Мрежата Хари и Меган планират много проекти – сериали, филми и редица предавания по Netflix. Така предвид яркото им навлизане във филмовата индустрия мнозина предполагат, че нежната половинка от двойката подготвя ударно завръщане на екрана. Слабата ѝ актьорска кариера в Холивуд бе захвърлена, след като успя да се омъжи за евентуален престолонаследник. Плановете на амбициозната актриса за безоблачно щастие като принцеса в Англия нещо се объркаха и тя буквално отдели мъжа си от семейството му. Животът в Америка и липсата на финанси провокираха влюбените да подхванат редица дейности, с които да си осигурят мечтаната финансова стабилност. Netflix пък дава възможност да подготвят съдържание за платформата, което е добра опция Маркъл да се вихри и като актриса. Хитро, нали?

Източник: worldnews.bg