май 08, 2024

Мерт от “Цената на славата” заведе българка пред олтара (Мурат Юналмъш се отчете със скромна церемония – Видео + Снимки)

Турският актьор се разписа с втори брак

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/mert-ot-cenata-na-slavata-zavede-balgarka-pred-oltara-murat-yunalmash-se-otchete-sas-skromna-ceremoniya-video-snimki/209862 Kliuki.net
Мерт от “Цената на славата” заведе българка пред олтара (Мурат Юналмъш се отчете със скромна церемония – Видео + Снимки)

И макар връзката му с Бирдже Акалай да се разпадна окончателно, може би има надежда, че с българска булка ще му се получи. Именно за българка се венча той, като празненството е преминало в изключително тесен кръг. Нашенката се казва Албена Илиева, а кум на младото семейство е бил Абуда Булут, мениджър на турската звезда.

Така Мурат Юналмъш, когото познаваме като Мерт от култовия сериал “Цената на славата”, вече е щастливо женен. По думите на младоженката и двамата не са искали традиционна сватба с много гости. Целта им е била да отклонят вниманието от себе си, а с огромно тържество това нямало как да стане. Затова и са предпочели венчавка само в компанията на най-близките си. Влюбените имат тригодишна връзка и едва сега се решават на тази по-сериозна стъпка.

Актьорът е познато име в своите среди и има доста фенове и в България. В младежките си години се е изявявал професионално в баскетбола, но сериозна травма го отказва завинаги от кариера в спорта. Записва се да учи икономика, а впоследствие ходи и на курс по актьорско майсторство. Първата му роля – в “Цената” – е успешна. Зрителите му се множат и това определено му открехва много врати в плановете на продуцентите.

Източник: lifeonline.bg