юли 27, 2024

Милионерът Хакан Сабанджъ замина на почивка без Ханде Ерчел

Двете с бъдещата й свекърва успяха да стопят ледовете, но…

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/milionerat-hakan-sabandzha-zamina-na-pochivka-bez-hande-erchel/224726 Kliuki.net
Милионерът Хакан Сабанджъ замина на почивка без Ханде Ерчел

Турция е в паника поради големия риск сватбата на годината да не се състои. Съмненията, че венчавката няма да я бъде се появиха преди броени дни, когато милионерът Хакан Сабанджъ тръгна сам на почивка. Богаташкият наследник излетя към луксозен курорт в Индийския океан с цели 3 куфара дрехи и билет за първа класа, но без Ханде Ерчел.

 

Той побърза да успокои репортерите, които го „нападнаха“ на автогарата в Истанбул с куп въпроси, заявявайки, че помежду им всичко е наред и няма новини. Факт е обаче, че в последната една година младият баровец не е напускал границите на Турция, без Ханде. Именно поради тази причина настоящата му „ергенска“ ваканция поражда редица спекулации за раздялата им.

Запознати припомнят, че през пролетта отпадна най-голямата пречка пред дългоочакваната сватба – през март Ханде бе поканена от майката на милионерския наследник. Докато двете хапвали и пийвали, успели да стопят ледовете помежду си и впоследствие милионершата Арзу лайкна няколко снимки на бъдещата си снаха в Инстаграм.

 

Припомняме, че Хакан Сабанджъ предложи брак на 30-годишната актриса още миналото лято, гарнирайки предложението си с диамантен пръстен. Двамата влюбени обаче така и не обявиха датата на женитбата, тъй като нямаха благословията на Арзу султан.

 

Хакан е на 33 години и е член на борда на директорите на семейния „Денса холдинг“. Той е четвърто поколение на могъщата фамилия Сабанджъ, притежаваща 21 кораба и десетки фабрики в югоизточната ни съседка. Младият мъж е с две висши образования и владее четири езика.

Източник: Уикенд