September 16, 2024

На 61 ли? Деми Мур заголи бедър с ултраизрязан бански (Актрисата отвя моделките от раз – Снимки)

За бившата жена на Брус Уилис не съществува възраст

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/na-61-li-demi-mur-zagoli-bedar-s-ultraizryazan-banski-aktrisata-otvya-modelkite-ot-raz-snimki/228560 Kliuki.net
На 61 ли? Деми Мур заголи бедър с ултраизрязан бански (Актрисата отвя моделките от раз – Снимки)

И макар днес да е на 61 години, това никак не я притеснява да се разхвърля по бански. За ужас на младите си колежки Деми Мур даже ги отвява по дадености. Въпреки годините си тя блести с поддържана и стегната кожа, а от целулит по знойните ѝ форми няма и следа.

В разгара на лятото актрисата не забравя и силно изрязаните бански. Докато младите моделки се чудят как да скрият недостатъците си в цели модели, при нашето момиче важи правилото “колкото по-изрязано, толкова по-добре”. Ултрасекси черното парче плат умело разголва бедрата ѝ, а в горната си част нещата са още по-красноречиви – гърдите на Деми едва се удържат от банския.

Така Мур определено успя да ошашави феновете си.

Годините активни тренировки и грижа за здравето със сигурност си личат по тялото ѝ в момента. В съвремието дори момичета в тийнейджърска възраст не могат да се похвалят с толкова изпипани тела.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)

Е, 61 е само число и когато се грижиш за себе си, вероятно и на 80 ще си в топформа. Деми Мур пък многократно е доказала упоритостта си в тренировките. Корекциите по лицето ѝ не ѝ направиха добра услуга, но откъм фигура определено го докарва.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Източник: trud.bg