October 23, 2024

На 72! Звездата от “Спасители на плажа” Дейвид Хаселхоф гушна внучка (Момиченцето адашка на щерката на Парис Хилтън – Снимки)

Екранният Мич Бюканън стана и дядо

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/na-72-zvezdata-ot-spasiteli-na-plazha-deyvid-haselhof-gushna-vnuchka-momichenceto-adashka-na-shterkata-na-paris-hiltan-snimki/228645 Kliuki.net
На 72! Звездата от “Спасители на плажа” Дейвид Хаселхоф гушна внучка (Момиченцето адашка на щерката на Парис Хилтън – Снимки)

Времето тече с пълна сила и днес той е доста по-различен, отколкото го помним в култовия сериал. Звездата на Дейвид Хаселхоф изгря именно в “Спасители на плажа”, където демонстрираше завидна визия и умения да се справя и с най-страшните вълни.

Днес Мич Бюканън е на 72 години и се радва на внучка. Гордият дядо сподели кадър на момиченцето в инстаграма си и не спести признанието си, че буквално плаче от щастие. Съпругата му също коментира снимката, подчертавайки, че малката е красавица.

Бебето носи името Лондон, което в последните години явно стана предпочитано в средите на знаменитостите. Пресен пример за адашка на детето е дъщерята на Парис Хилтън. Как семейството е избрало точно това име, Дейвид Хаселхоф не споделя. Важното е, че Лондон се ражда съвсем здрава на 11 август и тежи малко под 1600 г.

Факт е и че всички бяха в очакване на раждането, след като родителите обявиха бременността през февруари. Щерката на екранния Мич Бюканън се казва Тейлър и е на 34 години. Тя се венча за Мадисън Фиоре отново през февруари, само че през отминалата 2023 г. Месецът явно е специален за влюбените, тъй като важните неща около тях се случват все тогава.

Източник: ladyzone.bg