април 28, 2024

Нагло! Меган напира да остане благородничка и след развода, изнудва Хари с непосилни условия

Светът, който си бяха изградили двамата, рухна под напора на общия им нереализиран бизнес

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/naglo-megan-napira-da-ostane-blagorodnichka-i-sled-razvoda-iznudva-hari-s-neposilni-usloviya/207436 Kliuki.net
Нагло! Меган напира да остане благородничка и след развода, изнудва Хари с непосилни условия

Напорът да печелят от славата, май изигра лоша шега на херцозите от Съсекс. След като договорът им със Spotify бе прекратен, те се оказаха с милиони назад. Липсата на финансова стабилност явно е обтегнала до крайности отношенията им, затова и пътуването на Хари до Япония бе самосиндикално. Меган Маркъл не придружи мъжа си, като вероятно отново е използвала децата като оправдание да не мръдне от дома си. На всичкото отгоре принцът често отсядал в хотел, буквално за да избяга от напрежението вкъщи.

Потенциалният развод между двамата вече добива доста реални размери. Херцогинята на Съсекс била категорична по няколко условия, които трябва да изпълни мъжът ѝ. Най-напред тя държала на изключителни права в отглеждането на двете им деца. В случай на официална раздяла принц Хари ще трябва да се бръкне с не по-малко от 80 милиона долара, за да обезпечи бъдещето на жена си. Върхът на наглостта обаче май е изискването Меган да запази благородническата си титла и след развода. Така бившата г-ца Маркъл май наистина се стреми да се подсигури финансово, нищо че заради нея мъжът ѝ заряза цяла монархия. За сметка на щенията ѝ отношенията му с Чарлз изглежда навлизат във фаза на примирие.

Източник: woman.bg