September 08, 2024

Намеква ли нещо? Мадалина на Гришо се барна като булка на фестивала във Венеция (Снимки + Видео)

Като нищо румънската красавица ще отведе нашето момче и пред олтара

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/namekva-li-neshto-madalina-na-grisho-se-barna-kato-bulka-na-festivala-vav-veneciya-snimki-video/208827 Kliuki.net
Намеква ли нещо? Мадалина на Гришо се барна като булка на фестивала във Венеция (Снимки + Видео)

Досущ като булка и младоженец се наконтиха двамата на Международния филмов фестивал във Венеция. Мадалина блести с изящна искрящо бяла рокля, а Григор Димитров ѝ прави компания в елегантен тъмен костюм. Макар роклята да е предназначена за конкретното събитие, прави впечатление, че удивително напомня на сватбен тоалет.

Тенисистът и половинката му не престават да афишират връзката си и непрестанно сипят публично обяснения в любов един към друг. До момента Гришо никога не е бил толкова “словоохотлив” по отношение на гаджетата си и по-скоро избягваше да демонстрира любовта си пред обществото. Нито Никол Шерцингер, нито Лолита Османова, камо ли Мария Шарапова бяха толкова открито обгрижвани от негова страна.

Мадалина Геня е жената, която сякаш направи чудо. Прясната двойка не спира с публичните изяви и непрекъснато блесва с жестове на внимание. Сериозно доказателство за вероятните им намерения е и лекотата, с която Гришо допусна красавицата и в своя профил в Инстаграм.

Предвид непрестанните сърчица, които влюбените си разменят, роклята на Мадалина може би е тренировка и за следващата стъпка. И двамата вече са уж на сериозна възраст и вероятно никак не им е до тийнейджърски изпълнения. А и имат достатъчно опит във връзките, за да са наясно, че може би най-сетне са намерили постоянен любовен пристан.

Източник: lifestyle.bg