май 02, 2024

Насметоха Нина Добрев и гаджето ѝ Шон Уайт в ресторант (Влюбените с пишман зимна ваканция във Франция – Видео)

Дори да си актриса с български корени, все пак може да си намериш майстора някъде по света

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/nasmetoha-nina-dobrev-i-gadzheto-shon-uayt-v-restorant-vlyubenite-s-pishman-zimna-vakanciya-vav-franciya-video/217706 Kliuki.net
Насметоха Нина Добрев и гаджето ѝ Шон Уайт в ресторант (Влюбените с пишман зимна ваканция във Франция – Видео)

Нина Добрев и настоящата ѝ половинка отмарят лежерно във Франция. По неочаквано стечение на обстоятелствата обаче обядът им насред снежната приказка на планината бива прекъснат от неканен гост. Въпросният младеж се приближава към масата на компанията и започва да настоява, че са се разположили на неговото място. Твърди също, че именно името му на табелката е било гаранция, че масата е запазена. Гневът му е провокиран от нахалството, с което младите американци явно смятат, че всичко им е позволено дори във Франция. За ужас на актрисата и на приятелите ѝ човекът дори не знае кои са те, когато му се представят. Не че някой е длъжен да ги познава.

От реакцията на Нина Добрев и актуалното ѝ гадже Шон Уайт, както и от последвалите коментари става ясно, че подобна табелка с нечие име явно е липсвала в заведението. И докато неканеният гостенин заплашва да се обърне към мениджъра на ресторанта, компанията по-скоро му се присмива, отколкото да се притесни, че е нарушила нечие спокойствие. Така зимната им ваканция във Франция бе леко обезпокоена от неочакваните обвинения в типичното нахалство и грубост на американеца.

@theeuropeankid I guess he hasn’t seen Vampire Diaries😳 #ninadobrev #vampirediaries ♬ original sound - European kid

Източник: lifestyle.bg