October 16, 2024

Не думай! Дейвид Бекъм се пусна по татуси сред кокошките (Футболистът заряза бляскавия живот – Снимки)

На село съпругът на Виктория Бекъм се наслаждава на спокойствие и на… домашни животни

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/ne-dumay-deyvid-bekam-se-pusna-po-tatusi-sred-kokoshkite-futbolistat-zaryaza-blyaskaviya-zhivot-snimki/231889 Kliuki.net
Не думай! Дейвид Бекъм се пусна по татуси сред кокошките (Футболистът заряза бляскавия живот – Снимки)

Е, поне спайската може да е напълно спокойна, защото няма шанс която и да е засукана мацка да налети на мъжа ѝ. В последните години посещенията на Дейвид Бекъм на село зачестяват и той непрестанно намира повод да отскочи до селския си дом. Там, за голямо учудване на всички фенки, го чакат спокойствието на селския живот, отбор кокошни и кошер с пчели.

Сред любимите му животни са и кучетата, сред които явно намира удовлетворение и мир. В същото време работата в градината е отличен начин да се разхвърля по татуси, с които хитро да намигне на градския начин на живот. Октомври явно се отразява чудесно на футболиста, щом е загрял достатъчно с работа, за да се разхвърля.

Така баровският му дом в Англия обещава все по-често да остава самотен. Сред причините, поради които медиите подозират брачни проблеми при Дейвид Бекъм и жена му, са именно щенията му да живее на село. Той все намирал поводи да избяга от градската лудница и да остане насаме със себе си и с животните. Жена му пък е градско момиче и опцията да се примири с фермерски живот, не съществува.

Източник: ladyzone.bg