април 27, 2024

Неузнаваем! На 69 Джеки Чан прилича на дребничко старче (Папарашки кадри го показаха побелял и остарял – Снимки)

Не едно и две поколения са израснали с уменията в бойните изкуства на Джеки Чан

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/neuznavaem-na-69-dzheki-chan-prilicha-na-drebnichko-starche-paparashki-kadri-go-pokazaha-pobelyal-i-ostaryal-snimki/220012 Kliuki.net
Неузнаваем! На 69 Джеки Чан прилича на дребничко старче (Папарашки кадри го показаха побелял и остарял – Снимки)

Безспорно той е легенда сред почитателите на киното и мнозина от нас го помнят още от детските си години. Днес актьорът е на 69 и макар да не е извън от света на големите филми, все пак се наслаждава на зрелостта си в пълна степен.

Кадри от фен среща, която се проведе в Китай, се появиха и в Мрежата. На снимките Джеки Чан определено не изглежда така, както сме свикнали да го виждаме на екрана. Сега той е побелял и остарял и практически прави впечатление на доста по-дребен човек в сравнение с физиката си на младини. Асоциациите тук са по-скоро с древен майстор по бойни изкуства, който има за задача да обучава последователите си, а не активно да се бие с противници.

Активните години на Джеки Чан в киното му донесоха слава в целия свят. С течение на времето той по-скоро се отдръпна от ролите и предпочете да играе само тогава, когато му е забавно и интересно, т.е. за удоволствие. Със съпругата му са заедно от над 40 години и реално двамата имат възможност да следят актьорската кариера на собствения си син – Джейси Чан.

Източник: jenata.blitz.bg