май 02, 2024

Нищо общо с Шехерезада! Бергюзар Корел изумява с трансформация (Вижте я днес)

Шехерезада от "1001 нощ" няма нищо общо с предишната си героиня

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/nishto-obshto-s-sheherezada-bergyuzar-korel-izumyava-s-transformaciya-vizhte-ya-dnes/214866 Kliuki.net
Нищо общо с Шехерезада! Бергюзар Корел изумява с трансформация (Вижте я днес)

Актрисата Бергюзар Корел е неузнаваема. Звездата от поредицата "1001 нощ" скъса с образа на тъмнокосата красавица с маслинени очи, покорила преди хилядолетия персийския цар. И вместо това се превърна в магнетична блондинка, която следва последния писък на модата.

Турската актриса е като холивудска звезда снимки Инстаграм


40-годишната актриса, която наскоро роди и третото си дете, наскоро се появи на светско събитие с руса коса, ултра къса прическа и рокля, която спря дъха на мнозина. Звездата повече приличаше на холивудска дива в нощта на "Оскарите", отколкото на актриса от Близкия изток.


Въпреки това, истанбулската невеста не е изневерила на ориенталския дух и култура. Буквално преди ден тя публикува пост свързан с Корана и предизвика истинска истерия в социалните мрежи. Мнозина я порицаха, че използва религиозни текстове, докато тя самата не е образец за канон, а други бяха изумени от дързостта й.  


Самата Бергюзар твърди, че за нея е настъпил момент за промяна и се опитва да покаже едно ново, по-освободено лице на турската жена — без забрадката и шалварите, без ограниченията на религията и културата. За съжаление, мнозина смятат, че актрисата може би е прекалила в желанието си да се превърне в друга жена и са озадачени от избора й. 

Нищо общо с Шехерезада! Бергюзар Корел изумява с трансформация (Вижте я днес) - Снимка 2


Със сигурност новата Бергюзар не смята да стои като красива кукла на страниците на списанията и да гледа мълчаливо от рекламите за дамска козметика. Вместо това звездата се опитва да бъде гласът на променящите се жени, които се борят за еманципация и независимост. За да бъдат равни на мъжете в една страна, в която патриархатът все още е по-силен от всякакви модни тенденции, които са залели целия западен свят.