април 27, 2024

Нов г*й скандал разтърси Холивуд

Бодигардът се кълне, че станал свидетел на интимната близост между двамата

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/nov-gy-skandal-raztarsi-holivud/213612 Kliuki.net
Нов г*й скандал разтърси Холивуд

Уил Смит се превърна в поредното от топ имената на Холивуд, забъркано в пикантен скандал със сексуален привкус. След като още не се е отърсил от драмата, разиграла се покрай шамара, който заби на Крис Рок, сега се озова в центъра на шокираща история с нетипичен за имиджа му г*й привкус.

 

Приятел на Уил твърди, че го е хванал „на калъп“ с друг мъж. Разтърсващите разкрития бяха направени от актьора Брад Билаал – ексбодигард и близък негов приятел в канала на Таша Т. Той твърди, че един ден трябвало да търси Уил на снимачната площадка на „Свежият принц от Бел Еър“ и без да иска го изненадал в гримьорната на колегата му Дуейн Мартин, при това в доста неудобен и пикантен момент.

Нов г*й скандал разтърси Холивуд

Доколкото може да се вярва на думите му Уил и Мартин лежали на диван, като Смит се бил навел и му духал. Той се кълне, че го е видял с пе*ис в уста. При така създалата се ситуация двамата останали много смутени, а Билаал бързо напуснал стаята.

Последвал разговор от страна на Уил Смит, който твърдял, че бил толкоз пиян, че не помни абсолютно нищо. Мартин е дългогодишен приятел на семейство Смит. Той дори се снима в няколко продуцирани от Уил сериала, а Джейда присъства на премиерата на филма му „Спасете ни от Ева“.

 

Намеци, че между двамата актьори има интимна близост се появиха още преди няколко години в жълтите медии. На практика слуховете, че Уил е бисек*уален вървят от поне 15 години. За пръв път обаче се появяват конкретни твърдения на мъж, който твърди да е очевидец.

 

Някои медии твърдят, че Билаал е пазел тайната на бившия си началник години наред, тъй като получавал тлъсти суми от него за това. След като парите обаче секнали, пазвантинът веднага си развързал устата. Разбира се тези твърдения взривиха моментално мрежата и потребителите надигнаха мълниеносно глас в подкрепа на холивудския ас. Те са убедени, че тази история е съчинена от бодигарда. Странното в случая е, че чернокожият актьор не коментира тези твърдения и дори не обелва дума, за да защити репутацията си на мачо в съда.

 

Билаал не пропусна възможността да коментира и още една болезнена за семейство Смит тема – става дума за съпругата му Джейда, която наскоро призна, че двамата с Уил са разделени от години, но на публични места продължават да имитират брак. Охранителят твърди, че Уил не може да задоволи интимните потребности на съпругата си, тъй като не бил особено надарен, а тя била свикнала на партньори с далеч по-големи дадености.

Източник: Уикенд