юни 26, 2024

Новият KUDO Club & Lounge ще разтърси мол “Парадайз” с изпълненията на Йорданис Агапитос

С мощно гръцко парти отваря врати най-горещото заведение в София

https://kliuki.net/liubopitno/noviyat-kudo-club-lounge-shte-raztarsi-mol-paradayz-s-izpalneniyata-na-yordanis-agapitos-2/223388 Kliuki.net
Новият KUDO Club & Lounge ще разтърси мол “Парадайз” с изпълненията на Йорданис Агапитос

След 22 май т.г. мол “Парадайз” вече няма да е същият, защото на тази дата с мощно гръцко парти отваря врати KUDO Club & Lounge, който обещава да бъде новата гореща точка за изискани обяди, класни срещи на по питие и щури вечерни партита в София.

 

Гаранция, че премиерата на клуба ще бъде впечатляваща е звездата на гръцката музика Йорданис Агапитос, който обещава да взриви публиката с най-яките си изпълнения, а за музикалното оформление на вечерта ще се грижат още Dani Sax и DJ Marko.

 

Интериорът на KUDO Club & Lounge е истинско дизайнерско бижу, съчетаващо комфорта на клубната естетика с много светлина в пространството, луксозни детайли и перфектен баланс между визията и духа на новия клуб. Гостите ще могат да се насладят и на просторна тераса, която със сигурност ще се превърне в притегателен център за летни срещи.

 

Менюто пък обещава да бъде истинска наслада за сетивата с микс от изискани ястия и квалитетни напитки.

За доброто настроение на присъстващите са подготвени впечатляващи музикални сетове и ремикси на най-хитовите парчета от lounge сцената.

 

За да бъдете и Вие част от най-горещата клубна премиера в столицата, побързайте да резервирате своята маса на телефон 0878786774 или на място в мол “Парадайс”, на партерния етаж.

Източник: razkritia.com