април 28, 2024

От мухи за риболов до тоалетна седалка! Кралското семейство избива рибата по странни подаръци за Коледа (Подробности)

И Дворът успя да изненада с невероятните си коледни подаръци през годините

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/ot-muhi-za-ribolov-do-toaletna-sedalka-kralskoto-semeystvo-izbiva-ribata-po-stranni-podaraci-za-koleda-podrobnosti/215419 Kliuki.net
От мухи за риболов до тоалетна седалка! Кралското семейство избива рибата по странни подаръци за Коледа (Подробности)

Любимото семейство на Англия винаги е проявявало някои чудатости, та дори и в ежедневието си. Коледа, изглежда, не бележи изключение и дори в проявата на почит към членовете на фамилията и обраната Кейт Мидълтън има своите прегрешения. Именно тя подарява на принц Хари специален комплект “Направи си гадже” и мухи за риболов – на покойния принц Филип. Домашен мармалад в комплект със сушени сливи пък са подаръкът ѝ за кралицата още през 2011 г.

Мъжът ѝ – принц Уилям – не прави изключение от всеобщата лудост. Той изумява баба си с пантофи с нейния лик. Брат му Хари спазва традицията и при една семейна сбирка за Коледа шашка присъстващите и Елизабет с шапка за баня. Всичко би могло да е в реда на нещата, ако аксесоарът не бе снабден с умопомрачителен надпис: “Животът е кучка!”.

Меган Маркъл подема приумиците на новата си рода и се отчита с пеещ хамстер за кралицата по време на първото си Рождество като член на кралското семейство и с лъжичка за корнфлейкс за Уилям. Принцеса Ан пък снабдява Чарлз с тоалетна седалка. Приспособлението е сътворено от естествена кожа и в опит да уважи сестра си днешният крал на Великобритания не се разделя с подаръка си и по време на пътуванията си.

Източник: lifestyle.bg