май 13, 2024

Озаптиха Ален Делон с настойник (Щерка му гласяла евтаназия и измама с наследството – Подробности)

На стари години легендата на френското кино попадна в центъра на семеен водовъртеж

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/ozaptiha-alen-delon-s-nastoynik-shterka-mu-glasyala-evtanaziya-i-izmama-s-nasledstvoto-podrobnosti/217473 Kliuki.net
Озаптиха Ален Делон с настойник (Щерка му гласяла евтаназия и измама с наследството – Подробности)

Днес Ален Делон носи не съвсем гордо своите 88 години и ако съдим по последните му преживявания, явно не е в състояние да взема самостоятелно разумни решения. Наследниците му пък допълнително усложняват ситуацията, тъй като не са в състояние да се договорят как да протича животът му от тук нататък.

По-рано тази година единият от синовете му се е обърнал към съда заради подозрителното поведение на сестра си спрямо баща им. Другият син също застана на страната на брат си и така двамата обвиниха Анушка, че злоупотребява със слабостта на човек в не съвсем адекватно състояние. Според тях целта ѝ е да отведе актьора в Швейцария и така да му съдейства да се подложи на евтаназия. Освен това в плановете ѝ влизала и предполагаема измама с огромното наследство на звездата, тъй като именно Швейцария предлага по-малко данъци в сравнение със съществуващата във Франция система.

Съдебният спор в крайна сметка приключи със следното решение: Ален Делон е поставен под съдебен надзор и ще му бъде назначено лице, което да контролира по-важните му дела. Актьорът може да изпълнява обичайните си задължения, но по отношение на разпореждането и продажбата на имущество, правата му са сведени до минимум. Настойникът ще помага и при вземането на медицински решения, свързани със здравето му. Според информацията дъщерята е съгласна със съдебното решение, докато братята ѝ запазват мълчание по темата.

Източник: lifeonline.bg