October 10, 2024

Пълен разрив! Меган Маркъл и принц Хари стягат развод? (От месеци двамата хойкат сингъл по събития – Подробности)

Най-одумваното семейство в света се изправя пред сериозен проблем

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/palen-razriv-megan-markal-i-princ-hari-styagat-razvod-ot-meseci-dvamata-hoykat-singal-po-sabitiya-podrobnosti/231570 Kliuki.net
Пълен разрив! Меган Маркъл и принц Хари стягат развод? (От месеци двамата хойкат сингъл по събития – Подробности)

Британските таблоиди изригнаха с интригата, че Меган Маркъл и принц Хари вече не са семейството, което бяха. Според информацията двамата живеят отделни животи, като дори херцогът на Съсекс все по-рядко се прибира в общия им дом в Монтесито. Подобно поведение от негова страна е забелязано в последните три седмици, а публичните му изяви са все сингъл. Дори рождения си ден той е прекарал далеч от жена си, въпреки опитите ѝ да представи ситуацията така, сякаш сама му е организирала подобно преживяване.

На практика доскорошните влюбени не са засичани заедно от май месец. Слуховете за предстоящ развод постоянно се засилват. Причините за разлъката запознати откриват най-напред в провала на бизнес начинанията на двойката. След отпадането на редица ангажименти проблеми възниикнаха и с фондацията им, като даже бяха обвинени в измами. Всичко това вероятно се е отразило и на отношенията им в интимен план.

Вземането на чист въздух един от друг в повечето случаи не вещае нищо добро. От друга страна, принц Хари все повече се завръща към предишното си Аз. За капак семейството и животът му във Великобритания започвали да му липсват. По-голям проблем при един развод всъщност ще се окажат децата – при кого и къде ще живеят като наследници на разведени родители.

Източник: telegraph.bg