април 20, 2024

Пълен шок! Първата на Хари излезе на светло (Няма да повярвате коя е и какво разкри за връзката им - Снимки)

Първата на принц Хари се появи, разкри пикантни подробности за връзката им

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/palen-shok-parvata-na-hari-izleze-na-svetlo-nyama-da-povyarvate-koya-e-i-kakvo-razkri-za-vrazkata-im-snimki/199798 Kliuki.net
Пълен шок! Първата на Хари излезе на светло (Няма да повярвате коя е и какво разкри за връзката им - Снимки)

Помните ли скандалните откровения на принц Хари, че първият му път е бил с по-възрастна жена, докато е бил на почивка в провинцията? Е, пикантните откровения продължават. 

След като херцогът разкри подробности от личния си живот, от които малцина се интересуват, дойде ред и на откровенията на бившата му приятелка.

Нейното име е Саша Уолпоуп и е на 40 години. А най-интересното около нея  е, че е... багеристка. Жената работи на полето и в момента е майка на две деца, които са на 14 и 16 години. Но това не й попречи да разкрие, че е лудувала в сеното с Хари, когато е само на 19, а херцогът едва на 16.

Двамата се запознават в местната кръчма, а случката се случила около 19-я й рожден ден. Двамата се познавали от доста време и били достатъчно близки, за да й подари принцът плюшена играчка на мис Пиги. След като си пийнали малко повече бира в кръчмата, страстите се разгорещили и принцът направил първата крачка. Продължението се случило малко по-късно, сред полята. Двамата се напили, излезли да изпушат по цигара, но междувременно си устроили и рандеву в близките поля, повлияни от атмосферата и алкохола.

Пълен шок! Първата на Хари излезе на светло (Няма да повярвате коя е и какво разкри за връзката им - Снимки)

Приятелката на принца споделя, че в онзи момент далеч не е мислела за факта, че той е кралска особа. "За мен той беше просто Хари - моят най-добър приятел, компаньон за купони и част от компанията". След случката двамата се върнали, опитвайки да запазят случилото се в тайна, но приятелите им бързо разбрали какво става.„

Пълен шок! Първата на Хари излезе на светло (Няма да повярвате коя е и какво разкри за връзката им - Снимки) - Снимка 2

"Всичко продължи пет минути. Беше моментно и ако не бяхме пияни нищо нямаше да се случи", казва Саша. И до днес тя пази топли чувства към принца и дори е поласкана, че е споделил лудорията им в биографичната си книга. А тя се решила да проговори, за да сложи край на слуховете и спекулациите около нея.

Пълен шок! Първата на Хари излезе на светло (Няма да повярвате коя е и какво разкри за връзката им - Снимки) - Снимка 3