април 27, 2024

Паметна Коледа за Шакира: вдигнаха ѝ паметник, забърса и ново гадже (Подробности + Снимки)

Изпълнителката имаше забележителна година

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/pametna-koleda-za-shakira-vdignaha-pametnik-zabarsa-i-novo-gadzhe-podrobnosti-snimki/215612 Kliuki.net
Паметна Коледа за Шакира: вдигнаха ѝ паметник, забърса и ново гадже (Подробности + Снимки)

И макар да ѝ се случиха ужасни неща, занапред животът ѝ вероятно ще се нормализира. Повод за гордост ѝ даде жестът на съгражданите ѝ в родния ѝ град Баранкиля, Колумбия. Бронзова статуя, висока 6 метра и половина, вече се издига насред родното ѝ място и я увековечава с нейните типични танцувални движения. Според легендата, която се носи сред местните, Шакира започнала да танцува така още на четиригодишна възраст, за да се превърне след години в една от най-разпознаваемите по света певици.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Годината безспорно беше трудна за нея. След скандалната раздяла с Пике и мръсотиите, които двамата изсипаха един срещу друг в публичното пространство, звездата вече може да се похвали със свободно сърце. Е, поне откъм бившия! Навръх Нова година Шакира оповести, че се подвизава с нов мъж.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Щастливецът се казва Рафаел Аркуте и се изявява като продуцент, поет и композитор, легенда в света на латиномузиката. Той е малко по-млад от любимата си – с две години, като това не е повод за драма. Така изпълнителката окончателно сложи край на миналото и буквално изтри Пике от живота си. Към днешна дата тя е обвързана, има си паметник и успя да се спаси от процес в Испания.

Източник: ladyzone.bg, woman.bg