май 03, 2024

Панаирът свърши! Анджелина Джоли поема децата, Брад Пит – виното (Актрисата му киха 250 милиона)

Актьорите финализираха развода си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/panairat-svarshi-andzhelina-dzholi-poema-decata-brad-pit-vinoto-aktrisata-mu-kiha-250-miliona/207274 Kliuki.net
Панаирът свърши! Анджелина Джоли поема децата, Брад Пит – виното (Актрисата му киха 250 милиона)

И макар в последните години да участваха в цирк пред очите на света, може би най-сетне са се успокоили и ще спрат да си правят мръсотии. Към днешна дата Анджелина Джоли и Брад Пит са официално разведени, като за това си има и сериозна цена. След седем години на взаимна омраза и непрестанни удари под кръста бившите влюбени са постигнали споразумение. Актрисата запазва пълно попечителство над трите им непълнолетни деца, като бившият ще има право да ги вижда. Винарната, заради която пък се изпокараха тотално, вече обезщетява Брад Пит – под формата на 250 милиона долара. Тлъстата сума трябва да му бъде изплатена от Анджи и с нея тя покрива частта си от общото имущество, което успя да продаде без негово съгласие.

Така ерата Анджелина Джоли – Брад Пит вече остана в историята. Голямата им любов предизвика множество реакции и в крайна сметка никой не очакваше, че имат доста сериозни проблеми. Последните няколко години преминаха в непрестанна война и безспирни обвинения един към друг. Доколко и двамата са доволни от решението, е друга тема. Съдебните дела включваха непосилни разходи и дори се говореше, че поне актрисата е пред фалит. Е, с развода тя става по-бедна с още 250 милиона долара.

Източник: blitz.bg