април 23, 2024

Първият епизод от филма за Меган и Хари ги освети като грандиозни лицемери (Бъкингам очаква експлозия от негативи за короната)

Документалният сериал за Меган и Хари най-сетне видя бял свят

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/parviyat-epizod-ot-filma-za-megan-i-hari-gi-osveti-kato-grandiozni-licemeri-bakingam-ochakva-eksploziya-ot-negativi-za-koronata/197716 Kliuki.net
Първият епизод от филма за Меган и Хари ги освети като грандиозни лицемери (Бъкингам очаква експлозия от негативи за короната)

Поредицата обещава да срине основите на монархията във Великобритания и се възприема като пряк удар срещу съвсем пресния нов крал на страната. Чарлз е на престола едва от три месеца, а доскорошният му примерен син вече заема позиция за експлозия от удари. Така Меган и Хари на практика си осигуриха още месеци слава.

Макар да претендират, че искат да опазят личния си живот от обществото, реално те правят точно обратното. Сериалът има за цел уж да представи отношенията им още от самото им начало, но никак не обещава да ги спаси от внимание. В крайна сметка скандалната двойка отнесе директни обвинения в абсолютно лицемерие, при това буквално секунди след излизането на проекта. Все пак най-нормалното нещо, което можеш да направиш, когато не искаш внимание, е да изчезнеш от очите на света.

Напук на собствените си напъни да живеят самостоятелно и далеч от семейството и всички любопитни, херцозите на Съсекс не спират да привличат ошашавените погледи към себе си. Изявите им в публичното пространство са повече от красноречиви – те обичат славата и правят всичко възможно да я имат. Набезите им към Бъкингам обаче обещават да срещнат яростен отпор. На семейството достатъчно му писна да търпи изцепките им. Дали със сериал, мемоари или устни обвинения, Меган и Хари унищожиха всички възможности за стопляне на провалените роднински отношения.

Източник: iwoman.bg