май 07, 2024

По стъпките на Бритни! Синът на Шер загази здраво, майка му ревна за попечителство (Подробности)

На стари години хитовата изпълнителка бере ядове с порасналото си дете

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/po-stapkite-na-britni-sinat-na-sher-zagazi-zdravo-mayka-mu-revna-za-popechitelstvo-podrobnosti/215537 Kliuki.net
По стъпките на Бритни! Синът на Шер загази здраво, майка му ревна за попечителство (Подробности)

Илайджа Блу Олман сериозно е сгафил, за да принуди майка си да иска попечителство над него. Според нея той има проблеми с психичното здраве и злоупотребява и с наркотици. Предвид текущото му състояние било невъзможно да общуват нормално и изобщо да разбере какви са намеренията ѝ.

Затова Шер се принуждава да подаде иск в съда, за да се бори за настойничество и възможност именно тя да гарантира, че финансовият ресурс на сина ѝ няма да бъде похарчен за дрога. Очаква се Илайджа да получи сериозна финансова инжекция в края на годината от тръста, създаден от починалия му баща – музиканта Грег Олман. Този паричен поток, наистина, има вероятност да се използва по далеч нелицеприятен начин, ако твърденията на певицата са основателни.

Историята много напомня на драмите в семейството на Бритни Спиърс. По аналогичен начин тя прояви проблеми с психиката и съдът наложи да бъде поставена под попечителството на баща си. Години по-късно русокосата фурия успя да си издейства свободата, макар и да е спорно доколко е способна да се грижи добре за себе си. На практика изпълненията ѝ продължават, но дали напук на семейството, или в резултат на зараждаща се криза, историята мълчи.

Източник: blitz.bg