май 06, 2024

По стъпките на майка си! Щерката на Моника Белучи забърса италиански актьор (Снимки)

Дева Касел не се спира в професионален и в личен план

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/po-stapkite-na-mayka-si-shterkata-na-monika-beluchi-zabarsa-italianski-aktyor-snimki/217128 Kliuki.net
По стъпките на майка си! Щерката на Моника Белучи забърса италиански актьор (Снимки)

Независимо че не иска да се занимава с кино като родителите си, тя явно е обикнала творческите дейности. Днес порасналото момиченце на Моника Белучи и бившия ѝ Венсан Касел се изявява в модната индустрия, като често разхожда красотата си по модния подиум и снима редица рекламни кампании за всякакви известни марки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

Безспорно дъщерята е наследила голяма част от качествата на звездите и май дори в любовен план все пак тича след това, което са ѝ определили гените. Гаджето на красавицата е италиански актьор и носи името Саул Нани.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Nanni (@saulnanni)

Последното събитие, на което двамата блеснаха заедно, бе Седмицата на модата. Париж посрещна множество имена в светновната модна индустрия и макар вниманието да не бе насочено към новата двойка, все пак присъствието им бе отчетено подобаващо. Мнозина пък коментираха и друга интересна подробност – не стига че избраникът на Дева Касел се занимава професионално с кино, той като че ли прилича леко и на баща ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

Предвид младостта и красотата на влюбените връзката им бе посрещната с въодушевление. Докъде ще стигнат в отношенията си, ще видим. Стайлингът им бе подчертано елегантен, като дъщерята на Моника Белучи усърдно бе вирнала и косите си в лежерен кок – досущ като пленителната си майка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wonderland (@wonderland)

Източник: woman.bg