September 08, 2024

Подробности по завещанието! Чарлз III къта милиарди в пари и имоти (Ето кои са големите печеливши след смъртта му)

След новината за рака на краля все повече нарастват и спекулациите около мащабността на наследството му

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/podrobnosti-po-zaveshtanieto-charlz-iii-kata-miliardi-v-pari-i-imoti-eto-koi-sa-golemite-pechelivshi-sled-smartta-mu/227307 Kliuki.net
Подробности по завещанието! Чарлз III къта милиарди в пари и имоти (Ето кои са големите печеливши след смъртта му)

Все пак и до вниманието на обществеността достигнаха някои подробности от кухнята. Оказва се, че Чарлз III е доста богат – не само що се отнася до финансите, но и до апетитните имоти, с които разполага. По-голямата част от богатството му ще бъде наследена от принц Уилям. Като най-голям син и разбира се, потенциален наследник на трона, съпругът на Кейт Мидълтън ще разполага с контрол над множество акции и имущество на стойност над 20,5 милиарда долара. В наследството му се включват и безценни произведения на изкуството от личната колекция на баща му, както и суверенната сибсидия, отредена на кралското семейство от държавата.

Кейт, от своя страна, ще има далеч по-скромна част от цялото. Тя ше се сдобие с титлата кралица консорт, както и с недвижимо имущество и финанси, съобразени с новата ѝ роля. Камила, която е актуалната кралица консорт, ще поеме ролята на вдовстваща кралица и ще разполага с контрол над активи и пари, натрупани по време на брака ѝ с Чарлз. В наследството ѝ се включват още лични вещи и семейни реликви.

Според информацията големите губещи в случай на смърт на краля ще бъдат Меган и Хари. И докато за по-малкия син нещата изглеждат благоприятни, ако собственият му баща реши да му остави нещо, за Маркъл почти не са предвидени някакви активи (ако изобщо ги има!). Принцеса Ан вероятно ще получи семейни реликви или пари, като това ще зависи и от желанието ѝ да бъде работещ член на кралската фамилия. Принц Едуард може да очаква подобно като на сестра си наследство, докато за принц Андрю всичко зависи от благоразположението на Чарлз в опит да позамаже рухналия му авторитет.

Източник: woman.bg