април 27, 2024

Погребаха Матю Пери с изключително скромна церемония

Близо половината от богатството на актьора ще отиде за благотворителност

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/pogrebaha-matyu-peri-s-izklyuchitelno-skromna-ceremoniya/212722 Kliuki.net
Погребаха Матю Пери с изключително скромна церемония

Погребението на Матю Пери, който издъхна при неизяснени обстоятелства, събра петима от колегите му и най-близки приятели от култовия едноименен сериал „Приятели“ – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиза Кудроу.

 

Те дори дадоха съвместно изявление от няколко думи, след което помолиха медиите да им дадат време да осмислят трагедията. Погребалната церемония на актьора бе изключително скромна. Освен петимата му колеги, присъстваха само майка му Сюзън Морисън, баща му Джон Бенет Пери и вторият му баща – канадският тв журналист Кийт Морисън.

 

Погребаха Матю Пери с изключително скромна церемония

Тленните останки на Матю Пери бяха положени в частно гробище в северните предградия на Лос Анджелис, близо до студиото „Уорнър“, в което бе заснет сериалът „Приятели“. В това гробище са погребани редица американски звезди, сред които Елизабет Тейлър и Хъмфри Богарт. По време на церемонията звуча едно от любимите парчета на Матю „Не се предавай“ на Питър Гейбриъл.

 

Погребаха Матю Пери с изключително скромна церемония - Снимка 2

Предвид факта, че Матю Пери така и не се сдоби с наследници, по всяка вероятност майка му ще е тази, която ще прибере състоянието му, възлизащо на 120 млн. долара. Адвокатът му обаче намекна, че сериозни суми от състоянието на актьора, са оставени за организации за борба с дрогата и алкохола, които го измъчваха през сравнително краткия му живот. По всяка вероятност половината от състоянието му ще отиде за благотворителност.

Източник: Уикенд