май 09, 2024

Помните ли ги? 27 години след края на “Женени с деца” актьорите не приличат на себе си (Подробности + Снимки)

Повече от 20 години ни делят от шарените приключения на семейство Бънди и съседи

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/pomnite-li-gi-27-godini-sled-kraya-na-zheneni-s-deca-aktyorite-ne-prilichat-na-sebe-si-podrobnosti-snimki/217265 Kliuki.net
Помните ли ги? 27 години след края на “Женени с деца” актьорите не приличат на себе си (Подробности + Снимки)

Сериалът не блестеше с кой знае какви художествени качества, но бе добра възможност за зрителите да се радват на лек хумор и ирония насред проблемите си. Лековатият му характер сърба на едно място удивителното семейство Бънди, където не само родителите бяха образи, но и децата не им отстъпваха по качества. Днес героите от “Женени с деца” определено не са пожалени от времето и ако някога всички бяха млади и прилично изглеждащи, годините все пак са си казали думата.

Ед О’Нийл, по-известен като Ал Бънди, продължава с актьорската си кариера в някои недотам популярни филми, сред които и ситкомът “Модерно семейство”. Днес все още е женен за съпругата си и двамата се радват на две дъщери.

Кейти Сегал, позната като Пеги Бънди, постига успех именно след “Женени с деца”, макар и да губи дете по време на снимките му. Развива кариерата си в не един и два сериала. В момента се радва на пореден брак и на дъщеря, родена от сурогатна майка.

Дейвид Фаустино, т.е. Бъд Бънди, блести и в сферата на озвучаването, а през 2009 г. дава начало на свой уеб сериал, базиран на живота му.

Кристина Апългейт, или Кели Бънди, е може би най-популярната актриса от някогашната комедийна продукция. Изявява се и като татрална актриса, а през 2017 г. изненадващо обяви, че е болна от множествена склероза.

Тед Макгинли (Джеферсън Д'Арси) е редовно присъствие в редица сериали, което предопределя и участието му в “Женени с деца”.

Аманда Биърс (Марси) развива кариера в киното, но впоследствие се ориентира и към режисура на филми.

Дейвид Гарисън (Стив Роудс) е актьор, роден за театър. Получава редица номинации и дори участва в гастролиращи продукции.

Така, побелели и поостарели, днес актьорите от “Женени с деца” се радват на постигнатото и на славата.

Източник: lifestyle.bg