май 02, 2024

Помните ли я? На 50 и без мъж Корайма Торес разхожда тяло на момиче (Видео + Снимки)

30 години след именития сериал “Касандра” актрисата се радва на младежки вид и безметежна свобода

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/pomnite-li-ya-na-50-i-bez-mazh-korayma-tores-razhozhda-tyalo-na-momiche-video-snimki/214348 Kliuki.net
Помните ли я? На 50 и без мъж Корайма Торес разхожда тяло на момиче (Видео + Снимки)

Млади и стари някога се наслаждаваха на 150-те серии от венецуелската телевизионна новела. Героите на Освалдо Риос и Корайма Торес предизвикваха милиони усмивки, но и много сълзи с перипетиите си в историята. Днес някогашната Касандра е значително по-зряла и умее да се радва на живота.

Тя е доста активна в социалните мрежи и непрестанно привлича погледите с младежкия си вид. За капак се смята и за достатъчно уверена, за да дава модни съвети на почитателите си. Предвид кадрите си в Мрежата актрисата май никак не е мръднала за годините си, а за фигурата ѝ могат да ѝ вземат пример дори тийнейджърките.

Личният ѝ живот също се развива бурно в последната година. През октовмри 2022 г. стана известно, че Корайма Торес и съпругът ѝ са се разделили окончателно. Бракът им просъществува 25 години и бе сочен за един от най-стабилните в бранша. В резултат на любовта им се роди и Ману Николас, като в продължение на години фамилията живееше в Богота.

Актрисата дори спасява живота на вече бившия си мъж, като му дарява бъбрек. Макар и да не се знаят подробности за раздялата им, двамата приемат философски ситуацията и смело продължават напред.

Източник: jenata.blitz.bg