September 08, 2024

Попиляха Мадалина: Джукеста жена от филми за възрастни! (Майсторка на стайлинга у нас се чуди на акъла на Гришо)

Гаджето на Григор Димитров продължава да провокира редица коментари по свой адрес

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/popilyaha-madalina-dzhukesta-zhena-ot-filmi-za-vazrastni-maystorka-na-staylinga-u-nas-se-chudi-na-akala-na-grisho/209486 Kliuki.net
Попиляха Мадалина: Джукеста жена от филми за възрастни! (Майсторка на стайлинга у нас се чуди на акъла на Гришо)

Така и българската майсторка на стайлинга Антония Йорданова изрази леко неделикатно отношение към хубавата румънка. Според експертката Мадалина е само една обикновена “джукеста жена”, която по нищо не се различава от моделките в шареното си обкръжение, а даденостите ѝ по-скоро напомняли за актриса от филмите 18+, отколкото за изявена дама с класа от света на модата.

Стилистката се чуди най-вече на избора на Григор Димитров за жена предвид спорните ѝ качества. В България имало достатъчно жени, демонстриращи стил и естетика, за да си харчи силите и времето с някоя румънска красавица. За капак в очите на Йорданова нашенското момче олеквало прилично предвид успехите му в световния тенис. И макар наистина да е спортист от световна величина, в последно време името му се нарежда изключително само до жени.

Гаджетата му, естествено, не са непознати и обикновено са от света на модата, музиката и пр. Мадалина е официалната му половинка вече от доста време и на мнозина направи впечатление, че той не пропуска да отбележи успехите ѝ публично. Въпреки че не се различава от множеството моделки по визия, вероятно все пак има и нещо друго, което го привлича у нея. Румънската красавица има славата на жена, която разбира от мъже, и не един и двама признати актьори се нареждат до името ѝ.

Източник: lifeonline.bg