април 25, 2024

Потрес! 20-годишната Памела Андерсън мачкала чаршафите с 80-годишен за слава (Актрисата втрещи с признания)

И Памела Андерсън пусна на пазара свои мемоари

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/potres-20-godishnata-pamela-andersan-machkala-charshafite-s-80-godishen-za-slava-aktrisata-vtreshti-s-priznaniya/199688 Kliuki.net
Потрес! 20-годишната Памела Андерсън мачкала чаршафите с 80-годишен за слава (Актрисата втрещи с признания)

Сексапилната актриса, която поколения наред помнят с ролята ѝ в „Спасители на плажа“, реши да припечели от славата си. Е, като разчита най-вече на секс откровения от бурния си живот. Така скандалната ѝ книга открехва завесата към най-провокативните моменти от сексуалния ѝ опит.

Памела Андерсън си спомня за атрактивно преживяване в Буенос Айрес. По-стряскащото в случая обаче е възрастта на тогавашния ѝ партньор в леглото. През 1987 г. блондинката е едва на 20 години, но това не ѝ пречи да си легне с... 80-годишен дядка. Въпросният господин бил толкова добър, че години след изпълнението тя сметна за нужно да му отдаде почит в мемоарите си. По думите ѝ това е най-сладостното мачкане на чаршафи в личната ѝ история. Дядото се оказал тласъкът, който я променил завинаги. И макар сексът с Томи Лий също да бил забележителен, никой не можел да повтори изпълненията на 80-годишния жребец.

Така биографичната книга на Памела Андерсън обещава много секс и скалндали. Провокативните текстове ѝ дадоха нужното самочувствие, за да се похвали, че е написала творбата си съвсем сама. Неслучайно по този повод актрисата ухапа жестоко колегата си писане принц Хари, зад когото стоят цял отбор специалисти по слово.

Източник: lupa.bg