май 02, 2024

Потрес! Дениз Ричардс засенчи и жената - котка! (Бившата на Чарли Шийн плаши с обезобразено лице - Снимки)

Дениз Ричардс неузнаваема след преживени операции

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/potres-deniz-richards-zasenchi-i-zhenata-kotka-bivshata-na-charli-shiyn-plashi-s-obezobrazeno-lice-snimki/199036 Kliuki.net
Потрес! Дениз Ричардс засенчи и жената - котка! (Бившата на Чарли Шийн плаши с обезобразено лице - Снимки)

Жената - котка пасти да яде. Бившата съпруга на Чарли Шийн- Дениз Ричардс изглежда потресаващо. Звездата от "Звездни рейнджъри" и бивше момиче на Бонд е тотално обезобразена и плаши с последните си пластики. В резултат на злополучни корекции по лицето Дениз изглежда страшно - с деформирани устни, скули и очи. А освен това е много далеч от образа на русо изкушение, както изглеждаше преди години.

Потрес! Дениз Ричардс засенчи и жената - котка! (Бившата на Чарли Шийн плаши с обезобразено лице - Снимки)

Дениз беше забелязана да пазарува от известен магазин в Лос Анджелис,  но онова, което смути потребителите в супермаркета, бяха белезите по лицето на звездата. Актрисата изглежда напълняла, скулите й отпуснати, устните  деформирани, а очите плашещи. 

Потрес! Дениз Ричардс засенчи и жената - котка! (Бившата на Чарли Шийн плаши с обезобразено лице - Снимки) - Снимка 2

Най-смущаващо изглежда обаче подпухналото лице на звездата, както и гушата й. Не е ясно дали актрисата има някакъв физически проблем, или страда от постоперативни усложнения в резултат на пластични корекции. Така или иначе, тя достойно конкурира жената - котка и дори изглежда по-зле от нея.

Потрес! Дениз Ричардс засенчи и жената - котка! (Бившата на Чарли Шийн плаши с обезобразено лице - Снимки) - Снимка 3

Причината за странния външен вид на актрисата може да се дължи и на още един проблем - скандалът с бившата отчаяна домакиня и модел Бранди Гленвил. Блондинката наскоро заяви, че майката на три деца я е съблазнила и склонила към креватни ласки, докато участвали в общо риалити. Освен това заяви, че не е единствената, която Дениз използвала по този начин. Явно след раздялата с последния си съпруг, актрисата е решила да мине на другия бряг...