October 22, 2024

Повече от неловко! Дженифър Лопес на неудобна среща с Бен Афлек и бившата му (Разплита ли се мистерията около развода?)

Дженифър Лопес се оказа в неловка ситуация с Бен Афлек и Дженифър Гарнър

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/poveche-ot-nelovko-dzhenifar-lopes-na-neudobna-sreshta-s-ben-aflek-i-bivshata-mu-razplita-li-se-misteriyata-okolo-razvoda/232333 Kliuki.net
Повече от неловко! Дженифър Лопес на неудобна среща с Бен Афлек и бившата му (Разплита ли се мистерията около развода?)

Те вече не се крият, но въпреки това срещите им с Джей Ло определено не са особено приятни. Певицата Дженифър Лопес преживя тежка ситуация, когато беше принудена да види бившия си съпруг Бен Афлек с бившата му съпруга Дженифър Гарнър на събитие, на което и тя беше поканена да присъства. Звездата от "Атлас", която наскоро възроди кариерата си, неочаквано се натъкна на бившата си половинка и неговата експоловинка. Слуховете все по-упорито носят, че Бен се е събрал с предишната си жена и двамата пак са заедно. А Дженифър очевидно се чувства неудобно в компанията на бъдещата бивша съпруга, още повече, че се оказва, че май и тя има пръст в развода на двамата.


"Срещата беше неловка. За щастие Джен успя да ги избегне пред камерите на фотографите, които чакаха отвън. Достатъчно зле беше, че се засякоха вътре. Дъщеря й Ема обаче реагира бързо и се присъедини към майка си със свои приятели, така че й отряза достъпа до Бен и бившата му съпруга. Те бяха с цялото си семейство и приятели, така че трудно можеше да се разбере, че някога е имало проблем помежду им", разказват очевидци.

Бен Афлек и Дженифър Лопес обявиха раздялата си преди два месеца. Актрисата подаде молба за развод, в деня на годишнината от сватбата им. Говори се, че актьорът е бил твърдо против жена му да го използва, за да възроди кариерата си в киното. И това е причината за разрива помежду им. Мат Деймън, най-добрият приятел на актьора, който дори утешаваше Дженифър в Торонто, заяви "че те никога не са били един за друг. Бен се беше фокусирал твърде много върху нейната кариера и не виждаше, че тя нехае за него. В един момент обаче осъзна, че не са семейство, а по-скоро бизнес партньори. И това го накара да се дръпне", казва още той.

Според друг слух, Бен се е върнал при бившата си съпруга и затова е зарязал Гарнър. И в двата случая обаче съвместните срещи на двойката изглеждат неловки след новината за развода.