април 28, 2024

Появи се завещанието на Матю Пери (Каква е последната воля на покойния актьор?)

Няколко месеца след кончината му изплуваха и подробности, свързани с наследството

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/poyavi-se-zaveshtanieto-na-matyu-peri-kakva-e-poslednata-volya-na-pokoyniya-aktyor/219633 Kliuki.net
Появи се завещанието на Матю Пери (Каква е последната воля на покойния актьор?)

Документът е на разположение на Rolling Stone и именно в него се посочва какво да се случи със състоянието на актьора. Според данните по-голямата част от финансите му трябва да бъдат влети в специален тръст, който да се разпорежда с парите. Става ясно, че бенефициенти на тръста са родителите на Матю Пери, както и полусестра му. За капак сред бенефициентите се нарежда и бившата му приятелка отпреди години – Рейчъл Дън. Ако случайно покойният вече актьор има собствени наследници, то те няма да припарят до средствата му. Така последната му воля бе обявена над четири месеца след смъртта му – поне по отношение на личното му богатство от на 1 млн. долара.

Матю Пери си отиде само на 54 години в края на октомври миналата година. Той бе намерен издъхнал в дома си, като предозирането с кетамин вероятно го е накарало да изпадне в безсъзнание и да се удави. Неочакваната му смърт хвърли в потрес феновете му. Колегите му от сериала “Приятели” не спираха да си спомнят за дните си заедно и го изпратиха и в последния му път. Животът му безспорно бе сложен предвид зависимостите, които лекуваше от години.

Източник: lifestyle.bg