април 27, 2024

Принц Хари спи по хотели немил-недраг

Разжалваната благородническа двойка вече е наела бракоразводни адвокати

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/princ-hari-spi-po-hoteli-nemil-nedrag/205359 Kliuki.net
Принц Хари спи по хотели немил-недраг

Уповавайки се на сензационното твърдение на кралския биограф Анджела Левин, мнозина прогнозират, че силно напрегнатите отношения между принц Хари и Меган Маркъл ще доведат до раздялата им до края на лятото.

 

Левин е убедена, че отчуждението между херцога и херцогинята на Съсекс се увеличава и това става очевидно за всички.

 

Принц Хари спи по хотели немил-недраг

Появявайки се по „Скай Нюз”, коментаторката Дейзи Коузенс пък обяви, че според нейни източници в края на месец май Хари е потърсил услугите на бракоразводни адвокати. Това издава, че с голямата публичност идва и голям натиск. Говорейки в шоуто, Дейзи Коуенс каза: „Няма да се изненадам, ако нещо от това е вярно. Разбира се, адвокатите са наети при пълна дискретност момента се уточняват евентуалните обезщетения. Това ще е сложен развод“.

 

Лейди Кембъл изтъкнат кралски експерт и биограф, автор на книги за принцеса Даяна и Хари и Меган, издадени и в България, наля масло в огъня, след като разкри, че напоследък Хари отсядал в хотели, а не в семейния дом. Според лейди Кембъл Хари напоследък прекарвал много време в хотел, близо до семейната къща в Монтесито, Калифорния и в друг хотел в Ел Ей. „Това е много странно наистина. Информацията ми се потвърждава от няколко източника“, заяви кралската биографка.

 

Лейди Кембъл също обсъди херцога и херцогинята на Съсекс с телевизия Скай Нюз, пред която каза: „Чух от 5 напълно надеждни източника, че Хари е извикал адвокатите преди няколко месеца. Очевидно нещо се подготвя. Няма да се учудя изобщо, ако след няколко месеца Хари и Меган излязат със съобщение до медиите, че се развеждат“.

Източник: Уикенд