October 05, 2024

Принцеса Шарлийн и принц Алберт изпратиха близнаците си на училище (Двойката би рекорд по общи публични изяви – Снимки)

Противоречивите кралски особи са се заели със задачата да ни доказват, че са семейство

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/princesa-sharliyn-i-princ-albert-izpratiha-bliznacite-si-na-uchilishte-dvoykata-bi-rekord-po-obshti-publichni-izyavi-snimki/208881 Kliuki.net
Принцеса Шарлийн и принц Алберт изпратиха близнаците си на училище (Двойката би рекорд по общи публични изяви – Снимки)

След като Шарлийн се изгуби от общественото внимание и бе далеч от мъжа си прекалено много време, слуховете ги отведоха директно към развод. Неведнъж се говореше, че пропастта между тях е значителна и принцесата не искала да се връща към обществените си ангажименти. Проблемите ѝ със здравето уж най-сетне отшумяха и сега наред е възможността да изчистят поразклатения си имидж.

Първият учебен ден стана причина принцеса Шарлийн и Алберт гордо да позират пред камерите. Близнаците им Габриела и Жак поеха отново по пътеката на знанието, а родителите им като че ли по-скоро се грижеха да се покажат заедно. От известно време двамата не спират с публичните изяви в комплект и това определено направи впечатление на всички. Казано по друг начин – те отбелязаха рекорд по общи обществени прояви.

Вероятна причина за подобна “атака” е желанието им да разсеят всички слухове по свой адрес и да докажат, че са по-щастливи отвсякога. На кадрите Шарлийн действително изглежда доста добре, в добро здраве, а Алберт – доволен да бъде до съпругата си. Дали наистина няма да се стигне до официална раздяла, предстои да разберем.

Източник: lifestyle.bg