април 26, 2024

Приятелка на Елизабет II я изпорти за гаджетата ѝ (Принц Андрю роден от връзка на кралицата с близък от детинство)

Смъртта на кралицата отвори устата на приятелките ѝ

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/priyatelka-na-elizabet-ii-ya-izporti-za-gadzhetata-princ-andryu-roden-ot-vrazka-na-kralicata-s-blizak-ot-detinstvo/202706 Kliuki.net
Приятелка на Елизабет II я изпорти за гаджетата ѝ (Принц Андрю роден от връзка на кралицата с близък от детинство)

Алатея Фицалан Хауърд бе така добра да се върне в миналото и да сподели някои интимни подробности от личния живот на младата Елизабет. Според нея, преди да срещне принц Филип, кралицата все пак е имала и други връзки. Хю Фицрой например бил първият по-важен мъж, който гравитирал около нея, а трепетните си терзания тя споделяла именно с Алатея. Човекът имал благороден произход и безспорно бил добра партия. Липсата на решителни стъпки обаче му изиграла неприятна шега и Елизабет продължила напред – за да се заиграе с лорд Порчестър.

Според слуховете принц Андрю е рожба именно на тяхната любов. Лордът бил приятел от детинство, също толкова запален по ездата, колкото и Елизабет. Двамата се виждали непрестанно, а след време той дори станал неин мениджър по състезанията. За капак комуникирали по тайна телефонна линия и определено не говорели само за коне. Въпреки че експертите по кралското семейство отричат възможността Андрю да е чуждо дете, все пак историята е достатъчно пикантна, за да събуди интерес.

Доколко обаче разказите на запознати по темата, след като Елизабет е мъртва, са удачни, е съвсем отделен въпрос. На практика Алатея проявява неочаквана смелост, за да заговори след трагичната кончина на дружката си.

Източник: woman.bg