април 27, 2024

Рич Форестър от “Дързост и красота” се наконти като крал (Актьорът Рон Мос с нов живот в Италия – Снимки)

До болка известният ни Рич Форестър започна живота си начисто в Италия

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/rich-forestar-ot-darzost-i-krasota-se-nakonti-kato-kral-aktyorat-ron-mos-s-nov-zhivot-v-italiya-snimki/202807 Kliuki.net
Рич Форестър от “Дързост и красота” се наконти като крал (Актьорът Рон Мос с нов живот в Италия – Снимки)

Той се подвизава в областта Пулия и явно е доволен и щастлив. Последното му включване в социалните мрежи го представя дори като нещо повече от редови гражданин. Тежката царска мантия безспорно му отива и го представя в малко по-различна светлина, отколкото сме свикнали да го виждаме. Така Рон Мос безапелационно бе провъзгласен за крал на Пулия на традиционно събитие в местен град.

След като заряза светския живот и кариерата си, актьорът сложи край и на традиционния си живот в светлините на прожекторите. През 2022 г. нашият Рич се премести в Италия, а понастоящем обитава стара селска къща именно в Пулия. Подобен начин на живот явно го удовлетворява и той е решил напълно да се вживее в ролята си на италианец. А защо не и на владетел?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ronn moss (@ronnmoss)

Фамилията го подкрепя във всичките му решения, включително и в идеята да се превъплъти в Карло. Макар да е малко смешен в неочакваното си облекло, все пак Рон успя да зарадва почитателите си. Хитро, нали?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ronn moss (@ronnmoss)

Великденските празници Мос прекара в Аризона, а след завръщането си в Италия на ред бе поредното честване. Същевременно той все още се наслаждава на пеенето и понякога се включва със свои изпълнения.

Източник: lifestyle.bg