май 21, 2024

С 20 милиона назад! Отсвириха Меган и Хари от ангажимент (Херцозите на Съсекс в ужас от бедността)

Амбициите за просперитет на двойката удариха на камък

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/s-20-miliona-nazad-otsviriha-megan-i-hari-ot-angazhiment-hercozite-na-saseks-v-uzhas-ot-bednostta/204683 Kliuki.net
С 20 милиона назад! Отсвириха Меган и Хари от ангажимент (Херцозите на Съсекс в ужас от бедността)

Професионален ангажимент на семейството пропадна с гръм и трясък, след като уж двете страни по договора прекратиха отношенията си официално. Става дума за сделката със “Спотифай”, която приключва окончателно, при това по взаимно съгласие. И макар както Меган и Хари, така и гигантът за стрийминг да твърдят, че липсват търкания между тях, любопитните подозират друго. Според запознати херцозите на Съсекс на практика не са изпълнявали ангажиментите си към платформата и не са успели да се докажат с достатъчно съдържание. Така, въпреки че подписаха споразумение за 20 милиона, към днешна дата двамата ще се лишат от колосалната сума.

Засега Меган и Хари запазват мълчание и не показват публично разочарованието си. След амбициите за нов живот в Щатите може би наистина дойде и времето да се завърнат в реалността. Макар в началото пътищата пред тях да бяха отворени и да разчитаха на популярността си, днес голяма част от предишните им поддръжници предпочитат да си спестят присъствието им в различни професионални проекти. 20 милиона долара безспорно са сериозно перо в бюджета на всяко самоиздържащо се семейство. За стандартите на принца и жена му именно такива би трябвало да са хонорарите им. Дали обаче ще продължат да валят подобни баснословни суми, зависи от собственото им поведение.

Източник: lupa.bg