октомври 01, 2023

С единия крак в гроба! Линда Еванджелиста на война с втори рак, поискала от лекаря “дупка в гърдите”

Тежки времена настанаха и за звезда от нейния ранг

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/s-ediniya-krak-v-groba-linda-evandzhelista-na-voyna-s-vtori-rak-poiskala-ot-lekarya-dupka-v-gardite/208892 Kliuki.net
С единия крак в гроба! Линда Еванджелиста на война с втори рак, поискала от лекаря “дупка в гърдите”

На 58 години Линда Еванджелиста би трябвало да се наслаждава на живота, но оказва се, и тя не е застрахована от ужасяващи новини. През 2018 г. една от най-прочутите жени в модата чува зловеща диагноза – рак на гърдата. Рутинен годишен преглед при специалист преобръща живота ѝ. През същата година предприема двойна мастектомия. Решението се взема, след като се установява, че шансовете не са добри. Затова и красавицата предпочита да се справи кардинално с проблема и да продължи напред.

За нещастие, след четири години диагнозата рак се завръща – този път под формата на рак на гръдния мускул. Първата стъпка включва химио- и лъчетерапия, но явно това не е краят. Еванджелиста посреща борбено новината и лечението и в прав текст казва на лекаря си да “изкопае дупка в гърдите ѝ”. Целта ѝ не е да изглежда красива, а да види въпросната дупка, когато операцията приключи. В крайна сметка с примирение споделя, че прогнозата за състоянието ѝ е все пак добра, въпреки че никак не би могла да е страхотна. По думите ѝ тя е с единия крак в гроба, но е влязла в режим на празнуване.

Източник: ladyzone.bg