март 28, 2024

Съпругата на Брус Уилис със сърцераздирателно видео! (Болният актьор разплака хиляди сърца – Вижте)

Затрогващо видео сподели жената на дементния Брус Уилис

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/saprugata-na-brus-uilis-sas-sarcerazdiratelno-video-bolniyat-aktyor-razplaka-hilyadi-sarca-vizhte/201778 Kliuki.net
Съпругата на Брус Уилис със сърцераздирателно видео! (Болният актьор разплака хиляди сърца – Вижте)

Актьорът, по когото въздишаха жени от цял свят, поне успя да намери своята половинка. Предвид ситуацията със здравето му тази му любов най-вероятно ще се окаже последна. За щастие, съпругата му е до него в най-тежкия период от живота му. Именно голямата им любов я провокира да публикува специално видео.

Клипът е посветен на десетата годишнина от сватбата им, а решението да подновят обетите си, изпълни милиони сърца с обич и добронамереност към тях. Двамата са облечени в бяло и са заобиколени от най-скъпите си хора. Макар и в доста интимен кръг, тържеството е символ на вечната им любов. Освен с видеомигове от самата церемония клипът е изпълнен и с доста снимки и както самите влюбени уточняват, това е да имаш голямо семейство.

Ема и Брус изживяват връзката си като втори шанс в живота. Макар бракът на актьора с Деми Мур да пропадна, днес двамата поддържат изключително близки отношения. И това не е никакъв проблем за новата г-жа Уилис. Напротив, настоящата съпруга е неотлъчно до мъжа си в борбата му с тежката болест и предвид публикациите ѝ в Инстаграм няма никакво намерение да го изостави в нещастието. Коварното заболяване, с което бе диагностициран актьорът, не се лекува, но поне семейството му го подкрепя безрезервно.

Източник: tocka.com.mk