април 27, 2024

Сара Джесика Паркър от 26 години спи само до мъжа си

Двамата оставиха безмълвни дори критиците

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/sara-dzhesika-parkar-ot-26-godini-spi-samo-do-mazha-si/218405 Kliuki.net
Сара Джесика Паркър от 26 години спи само до мъжа си

На премиерата на новата пиеса „Плаза суит“, Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик се появиха заедно. В момента пиесата се играе при огромен интерес в британската столица Лондон, а критиците признават, че сценичното им присъствие е на изключително ниво. Факт е обаче , че романтиката в реалния им живот преминава през историята на трите двойки, които играят.

 

Първата среща на Сара и Матю е през ноември 1991 г. в театралната компания „Никейд Ейнджълс“. Двойката сключва брак шест години по-късно – на 19 май 1997 г. пред около 120 от най-близките си приятели. Пет години по-късно на бял свят се появява първата им рожба – синът им Джейм Уилк Бродерик, а през 2009 г. сурогатна майка ражда дъщерите им близначки – Марион Лорета Елуел и Табита Ходж.

 

Миналата година Сара призна, че двамата с Матю не са прекарвали разделени нито една нощ, освен при спешни случаи в работата и семейството. Изключения правят само случаите, в които имат служебни ангажименти на доста отдалечени места или пък когато майката на Матю била болна и се наложило той да остане при нея за известно време, за да се грижи.

 

В пиесата „Плаза суит“

На свой ред пък Матю призна, че няма представа защо връзката им работи толкоз добре, но за сметка на това се радва на дългата им любов. „Дори не знам каква е тайната, но съм много благодарен и я обичам. Справяме се страхотно. Искам да кажа, че не мога да повярвам, че са минали цели 26 години“, призна той.

Източник: Уикенд