март 05, 2024

Съзюн Самърс от „Стъпка по стъпка“ загуби битката с рака на гърдата

Актрисата издъхна на 76-годишна възраст

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/sazyun-samars-ot-stapka-po-stapka-zagubi-bitkata-s-raka-na-gardata/211420 Kliuki.net
Съзюн Самърс от „Стъпка по стъпка“ загуби битката с рака на гърдата

76-годишната Сюзън Самърс изгуби битката с тумор на гърдата, която води повече от 23 години. На 30-годишна възраст тя бива диагностицирана с рак на кожата, а две десетилетия по-късно й откриват злокачествено образувание в гърдата.

В интервю през юли тя призна, че болестта отново се е завърнала и е дала разсейки, а прогнозата на лекарите не била обнадеждаваща.

 

Екранната партньорка на Патрик Дъфи от сериала „Стъпка по стъпка“ е и автор на много книги за взаимопомощ и здраве, като най-продаваните й томове са посветени на биодентичната хормонозаместителна терапия. Приживе Сюзън издава два мемоарни романа и няколко стихосбирки, написва и пиеса, която се играе на „Бродуей“.

 

През 1980 и 1984 г. тялото й краси кориците на „Плейбой“. В онзи период се снима и в скандална реклама на фитнес уред, който се притиска с горната част на бедрата.

Има два брака зад гърба си – през 60-те се омъжва за Брус Самърс, а през 70-те пристава на тв водещия Алън Хамел.

 

Съзюн Самърс от „Стъпка по стъпка“ загуби битката с рака на гърдата

 

Само два дни след кончината на Сюзън, вдовецът й, синът й и внучките Камелия, Вайълет и Дейзи събраха родата на шумно ЧРД парти. Тържеството на което всички се смяха бе по повод 77-ия рожден ден на покойната им родственица.

Източник: Уикенд