September 08, 2024

Секссимвол ли? Джони Деп ужаси с потъмнели зъби (Актьорът не ще и да чуе за зъболекар – Снимки)

Да остаряваш красиво, все пак е изкуство

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/sekssimvol-li-dzhoni-dep-uzhasi-s-potamneli-zabi-aktyorat-ne-shte-i-da-chue-za-zabolekar-snimki/227010 Kliuki.net
Секссимвол ли? Джони Деп ужаси с потъмнели зъби (Актьорът не ще и да чуе за зъболекар – Снимки)

На Джони Деп обаче хич не му пука как изглежда. Докато в младите си години той бе сред секссимволите в киното, на 61 дори грижата за зъбите му се струва потискаща. Именно състоянието в устата му потресе множеството му почитатели. В публичното пространство се появиха няколко кадъра, които показват в близък план зъбите му. От фотосите ясно личи, че ситуацията е плачевна. Някогашните му поддържани зъби сякаш са заменени от пожълтели и неравни израстъци, които при усмивка се виждат в цялата си прелест. И ако актьорът разполага с цяло състояние, то явно няма намерение да вложи известна сума в подобрението на външния си вид.

В ерата на най-добрите зъболекари и перфектната грижа за устната кухина Джони Деп сякаш още живее в миналото. Най-обикновеното почистване на зъбите вероятно му се струва излишно, за да си позволи да се появява по този начин. Разбира се, изкуствените заъби не са вариант за всекиго, но поддръжката на тези, които имаш, е задължителна. Какво провокира актьора да е толкова небрежен към себе си, е трудно да се каже. Към днешна дата той е доста далеч от разбирането за сексимвол от времето на върховия му период в киното.

Източник: Facebook