април 20, 2024

Сгащиха Пике и гаджето му да купуват тестове за бременност (Наду ли корема Клара? – Подробности)

Неверникът Пике май е забременил новата си изгора

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/sgashtiha-pike-i-gadzheto-mu-da-kupuvat-testove-za-bremennost-nadu-li-korema-klara-podrobnosti/199589 Kliuki.net
Сгащиха Пике и гаджето му да купуват тестове за бременност (Наду ли корема Клара? – Подробности)

Футболистът, който си навлече гнева на целия свят с подлото си отношение към Шакира, отваря нова страница в живота си. Наред с футболните му ангажименти на прицел в медиите вече е и откритата му връзка с Клара Чия. Двамата не могат да се отърват от внимание дори в най-обикновените неща от ежедневието.

Така поредната бомба създаде ненадейното им посещение в аптека. Пике и новата били забелязани вътре, като най-смелите предположения са, че вече чакат бебе. Тестовете за бременност в подобни случаи винаги са необходими. Откакто влюбените престанаха да се крият, за Клара надвиснаха черни облаци в редица отношения. Тя била принудена да премине само на дистанционна работа, тъй като знайни и незнайни хора я нападали по улиците. Евентуална бременност също е достатъчно добра причина да се затвори вкъщи.

За съжаление, двамата все още не са коментирали слуховете около възможното бебе. Подобно развитие на ситуацията обещава да сломи напълно най-големия потърпевш в историята – Шакира. Певицата все още не може да преживее факта, че Чия буквално ѝ открадна мъжа изпод носа. Пике не постъпи достатъчно коректно и на практика си разиграваше картите, без да отрази достойнството на жена си. А ако вече е забременил новата, на Шакира ѝ предстои да се справя с доста по-сериозни удари.

Източник: woman.bg