май 07, 2024

Шакира размаза Пике с новия си латинохит (Певицата го изкара виновник за всички грехове на света – Видео)

В отговор на изневярата на мъжа си Шакира пусна пореден латинохит

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/shakira-razmaza-pike-s-noviya-si-latinohit-pevicata-go-izkara-vinovnik-za-vsichki-grehove-na-sveta-video/198973 Kliuki.net
Шакира размаза Пике с новия си латинохит (Певицата го изкара виновник за всички грехове на света – Видео)

И досущ като разплакана тийнейджърка изпя историята си в него. Парчето е на испански и според очакванията бързо ще набере популярност. По-забележителното е, че текстът е написан по буквално истински случай. В песента Шакира остро напада бившия си и го обвинява за знайни и незнайни престъпления – като се започне от изневярата и се стигне до данъчните престъпления, в които е обвинена певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

Bizarrap представя драмата на Шакира, която открито заявява, че дори неверникът да ѝ се моли, няма да отстъпи и крачка назад. За себе си тя използва названието “вълчица”, като уточнява, че е прекалено добра за него. Очаквано се намесва и тотално оплюване на Клара, момичето, заради което Пике изкръшка. Според знойната певица любовниците си приличат и на практика две 22-годишни не струват колкото самата нея.

Така, използвайки творчеството си, Шакира буквално изпя болката си пред целия свят. Става ясно, че е останала съвсем сама – и пред медиите и техните неспирни фотоапарати, и пред властта, която търси укритите си данъци. Връзката ѝ с Пике приключи по най-позорния начин – спортистът я изложи пред всички, като захвърли семейството и децата си в краката на младата си изгора. Какво по-добро решение от това да направиш песен!

Източник: sportal.bg