май 05, 2024

Шиино призна за с*ксаферата си, след което сдаде короната

Признанието й нагнети още повече общественото брожение

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/shiino-prizna-za-sksaferata-si-sled-koeto-sdade-koronata/217995 Kliuki.net
Шиино призна за с*ксаферата си, след което сдаде короната

Украинката Каролина Шиино, която стана победителка в конкурса „Мис Япония“, се отказа от короната си заради сексафера. Преди броени дни, тя се превърна в първата в историята чужденка, спечелила надпреварата за хубавица №1. Местен таблоид обаче я изобличи, че е любовница на женен мъж.

 

Заради скандала, украинката бе принудена да сдаде короната си, както и да се извини на японската нация, която се слави със здрави семейни устои и голямо честолюбие. Каролина Шиино си посипа главата с пепел и се отказа доброволно от победата си в конкурса.

Оказва се, че украинката е имала връзка с лекар, известен в японските социални мрежи. Отначало организаторите се хвърлиха да бранят украинката пред обществото като обясниха, че тя не е знаела за семейното положение на медика, но в последствие Шиино призна, че е била наясно, че възлюбеният й е женен, което още повече нагнети общественото брожение и се стигна до овакантяване на короната.

 

Родената в Украйна Шиино живее в Япония от 5-годишна, заедно с майка си и втория й съпруг, който е японец. По-късно тя приема и фамилията на японския си пастрок. Лошата новина в цялата ситуация обаче е, че никоя от подгласничките й няма да наследи короната и тя ще остане вакантна през цялата настояща година.

Източник: Уикенд